Klubbcup 2017

Klubbcup 2017

I år har styret bestemt at vi skal kåre en klubbmester basert på resultaterekvipasjer gjør i løpet av hele stevnesesongen.  Cupen er også et tiltak forå få økt aktivitet i klubben.  Cupen går ut på å samle poeng ved deltakelse på distrikt/lands/elite-stevner i grenene feltritt, sprang og dressur.  Cupen går på tvers av klassene.  Den går i år fra 01.03.17 til 31.12.17.

Cupen er kun for medlemmer av Tomter rideklubb.  Ekvipasjen velger selv stevner, grener og rytterkretser man starter innenfor perioden cupen går i.  Det skal kåres følgene klubbmestere:

  • Ponniryttere tom. 16 år
  • Seniorryttere
  • Rideskole*

Rideskolen: Siden det til tider kan være vanskelig å få ridd og startet samme hest som går i rideskolen, har styret besluttet at poengene i rideskoleklassen følger rytter og ikke ekvipasjen.  I de to andre klassene går det på ekvipasjen samlet.  En rideskolehest defineres som en hest/ponni som enten eies eller går minst 3 dager i uken i Blixlands rideskole. Hesten/ponnien er oppstallet på Blixland.  Rideskoleelev er en elev som rir i skolen til Blixland minst 1 en gang i uka.  Rideskoleeleven er naturligvis medlem av Tomter rideklubb.

Regler:
For å være med må man ha meldt seg skriftlig til styret på mail: styret@tomterrideklubb.org.
Med navn på rytteren og hesten og hvilke klasse man skal samle poeng i.

Påmeldingavgiften per ekvipasje er 150kr, som kan settes inn på konto: 1064 30 0810 eller vippses til Tomter rideklubb.
Husk å merke betalingen med Klubbmesterskap 2017.
Man kan når som helst melde seg på cupen, men det er kun stevnene man rir etter man har meldt seg på cupen som er tellende.
Det er ikke tillatt å starte lavere klasser enn det ekvipasjen tidligere har startet dette året eller året tidligere.

Poengene utdeles på følgende måte:
De fem beste resultatene ekvipasjen har i løpet av perioden blir tellende.  I tillegg får man 1 poeng per stevne man starter, uavhengig av resultatet og utover de fem beste tellende resultat.
Poengene deles ut basert på oppnådd plassering og antall deltagere i klassen.  Den ekvipasjen med flest poeng etter 31.12.17 er klubbmester i klassen sin.

Stevneresultatet må være registrert i HorsePro for å være tellende.  Styret bruker offentlige resultatlister som er registrert på hver enkelt ekvipasje i slutten av året for å kåre vinnere.

Premiering på årsmøte 2018

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *